Guldsmed Nanett Lindhardt

Profil
Om Guldsmed Nanett Lindhardt

Jeg hedder Nanett Lindhardt – Jeg er uddannet guldsmed hos Georg Jensen i 2005 med medalje. 

Allerede som 15-årig kom jeg i praktik som guldsmed og fra det tidspunkt var jeg fuldstændig solgt til guldsmedehåndværket. Jeg nyder den direkte kontakt, dialog og ideudvikling med kunderne og derfor startede jeg egen virksomhed i marts 2016.

Jeg bestræber mig på, at fremstille eksklusive og unikke smykker til såvel unge som ældre, kræsne og stilbeviste kunder.

Jeg fremstiller håndlavede smykker og anvender kun ægte metaller og ædelstene – derfor er du altid sikker på at få et unikt smykke af høj kvalitet.

Mine smykker er nænsomt forarbejdet med stor kærlighed til guldsmedehåndværket.

Reparationer
Er dit smykke blevet slidt – eller har du arvet eller overtaget et smykke?

Måske din ring er blevet for lille, en kæde er knækket eller du har mistet en diamant – måske dit smykke blot trænger til nyt liv med en polering. På mit værksted tilbyder jeg alle former for reparationer, udskiftning af låse, tilføje gravering, indfatte sten, rhodinering og forgyldning. 

Du vil også kunne få ændret dit smykke, fx arvesmykker, så det bliver mere din stil og du får en forlænget levetid af smykket. Jeg anbefaler desuden at man jævnligt får tjekket smykker med ædelstene for at undgå at disse falder ud.

Reparationer, tilpasninger ol. udføres i faglig høj kvalitet med nænsom respekt for smykket og kundens ønsker.

Omforandring af smykker

Et smykke behøver ikke at blive smeltet om for at ændre det. Man kan bygge videre på det ved at tilføje fatninger med diamanter eller små kugler. Har man eks. to vielsesringe kan man sætte dem sammen hvor de krydser hinanden. Du kan finde inspiration her på siden eller kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Omsmeltning af smykker

Har du gamle smykker liggende i skuffen som du sjældent går med – måske smykker du har arvet og som ikke er din stil? Ved at omsmelte smykket kan det få fornyet liv og blive dit eget, samtidig med at eventuel affektionsværdi bevares. Kig forbi til en uforpligtende snak – mulighederne er mange.